Traumatizată pe viață: O tânără de 23 de ani a ORBIT după ce băut un cocktail cu VOTCĂ! / FOTO

Sursa foto: b1.ro

Dramă teribilă pentru o tânără de 23 de ani din Marea Britanie. Aceasta a orbit și a intrat în insuficiență renală după ce a băut un cocktail pe insula grecească Zakynthos, în august 2016.

Hannah Powell a băut un cocktail cu votcă amestecată cu metanol. La scurt timp, fata a început să se simtă epuizată și să verse. Ea și-a dat seama că e ceva în neregulă abia când s-a trezit în camera de hotel și a crezut că erau stinse luminile, relatează digi24.ro citând BBC News.

(Foto: bbc.com)

Tânăra a ajuns de urgență la un spital din oraşul Zante, apoi dusă la un spital de pe continent. Fata era confuză și delira, așa că a crezut că a fost răpită.

„Nu înțelegeam de ce nu văd. Am crezut că aveam ceva pe ochi, pe cap. Am vorbit la telefon cu tata și mi-a spus să nu îmi fac griji. Îmi amintesc că țineam strâns telefonul în mână, de frică să nu mi-l ia”, a povestit ea.

(Foto: bbc.com)

Analizele din spital au confirmat faptul că Hannah se intoxicase cu metanol, după ce consumase votcă amestecată cu substanța toxică.

Prietenii ei băuseră același cocktail, însă au suferit doar crampe stomacale, dar fără efecte pe termen lung.

„Aparent, mafia locală prepară acest amestec și îl vinde ieftin în baruri. Iar localurile își fac stocul din el. Îl pun în sticle originale, așa că nu ai cum să îți dai seama. Iar cei din baruri îl folosesc în cantități mai mici, pentru că e mai puternic la gust. Însă este atât de periculos”, a explicat Hannah.

Tânăra a revenit acasă, în Middlesborough, după câteva săptămâni și a trebuit să se obișnuiască să trăiască oarbă.
Mai mult, timp de 18 luni a făcut dializă, pentru că avea insuficiență renală, până când mama ei i-a donat un rinichi.

În prezent, tânăra și-a recăpătat puțin vederea, însă vede totul foarte încețoșat.
La trei ani după incident, nimeni nu a fost pedepsit pentru ce i s-a întâmplat.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here