Mobilizare masivă a forțelor de ordine pentru protestul din Piața Victoriei

Sursa foto: digi24.ro

Un nou protest pe tema Legilor Justiției este anunțat pentru duminică seară. Manifestația se anunță una de amploare, în condițiile în care OUG adoptată recent de Guvernul PSD-ALDE pe Justiție a stârnit un val de reacții negative nemaiîntâlnit de la OUG 13. Chiar în acest context, mai multe mașini de intervenţie ale Poliţiei şi ale Jandarmeriei au fost văzute pe Autostrada Soarelui mergând spre Bucureşti, în coloană, pentru a se alătura dispozitivului de forţă şi represiune a eventualelor mişcări de stradă.

Cea care a filmat coloana MAI a subliniat că filmarea este făcută în dimineaţa de duminică, 24 februarie, la ora 7.55.

”Surprize, surprize! Oare unde se duc atâtea maşini de jandarmerie? Cumva sa se alăture protestatarilor #m…psd asemeni magistraţilor sau… ? Din păcate, cred ca mai degrabă sau… Later edit: in comentariu e confirmarea ca filmarea e făcută azi“, scrie, pe Facebook, Cristina, autoarea filmării.

Jandarmeria, însă, neagă vehement că au fost chemate echipaje din teritoriu pentru protestul de duminică seară: ”Atenţie, ştire falsă! Facem precizarea că această ştire distribuită în mediul on-line, în urmă cu puţin timp, este falsă”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here