Percheziții la Caracal. INCREDIBIL ce au găsit procurorii și polițiștii în locuința unui bărbat/ VIDEO+FOTO

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii DIICOT din Olt au efectuat, joi dimineață, o percheziție la locuința unui bărbat bănuit de trafic și consum de droguri. În urma percheziţiei, a fost descoperită și indisponibilizată o plantație de cannabis indoor ce cuprindea 29 de ghivece cu rădăcini și o instalație completă pentru însămânțarea și creșterea plantelor.

Au mai fost indisponibilizate cinci pungi cu material vegetal recoltat, de peste 1,5 kilograme, o plantă de cannabis lăsată la uscat, trei grindere, două cântare electronice, un pistol semiautomat, 600 de lei și două telefoane mobile.

În urma cercetărilor a reieşit faptul că din 2018 până în prezent, bărbatul ar fi comercializat aproape două kilograme de droguri și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive către diverse persoane din municipiul Caracal.

Nouă persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

„În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive”, a declarat purtătorul de eucânt al IPJ Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Actiunea s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here