Trei polițiști suspectaţi de luare de mită au fost REȚINUȚI

Trei agenţi de poliţie din cadrul IPJ Ilfov, suspectaţi de luare de mită, au fost reţinuţi. Ei sunt acuzaţi că au luat de la mai multe persoane între 200 şi 400 de lei pentru a nu aplica sancţiunile contravenţionale prevăzute de lege.

„Ieri, 28 februarie 2019, ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Anchete, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov au pus în executare trei mandate de aducere emise pe numele a trei agenţi de poliţie din cadrul I.P.J. Ilfov – Serviciul Politiei Rutiere, suspectaţi de săvârşirea infracţiunilor de luare de mită”, au transmis, vineri, oficialii Direcţiei Generale Anticorupţie.

Potrivit acestora, după audierea agenţilor la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, procurorul de caz a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cei trei inculpaţi, fiind luată măsura reţinerii, urmând ca vineri să fie prezentaţi instanţei competente cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

DGA a transmis că, în perioada noiembrie-decembrie 2018, cei trei poliţişti au primit în repetate rânduri sume de bani cuprinse între 200 şi 400 lei, pentru a nu lua aplica sancţiunile contravenţionale impuse de lege unor conducători auto.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here