Alro a câștigat procesul cu Hidroelectrica. Suma enormă pe care producătorul de energie o cerea

Alro Slatina a câştigat definitiv procesul cu Hidroelectrica, astfel încât producătorul de aluminiu nu trebuie să plătească suma de 147 milioane lei către producătorul de energie electrică, reprezentând pretinse beneficii nerealizate din contractul bilateral cu Alro, potrivit unei note a companiei remisă Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

“Societatea Alro S.A. informeaza actionarii si investitorii ca in litigiul promovat de S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. impotriva Alro S.A. ce face obiectul dosarului nr.13264/3/2015 aflat pe rol la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, in urma recursului promovat de S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A., completul de filtru nr. 3 a admis, in principiu, recursul declarat de reclamanta S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. Bucuresti impotriva deciziei civile nr. 1346/A din 26 septembrie 2017, pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti – Sectia a V-a Civila si a acordat termen la data de 28 februarie 2019, pentru judecata pe fond a recursului, in sedinta publica, cu citarea partilor. 

La termenul de judecata din data de 28.02.2019, instanta de judecata a  respins, ca nefondat, recursul declarat de reclamanta S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. BUCURESTI impotriva deciziei civile nr. 1346/A din 26 septembrie 2017, pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti – Sectia a V-a Civila, in dosarul nr. 13264/3/2015. Definitiva, se arată în comunicatul producătorului de aluminiu. Este vorba despre un litigiu demarat în anul 2015, privind contracte de achiziţie a energiei de dinainte de anul 2012”, se arată într-o informare a SC Alro SA către Bursa de Valori din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here