Fetiţă de 3 ani, în comă după ce peste ea a căzut un televizor. Anul trecut fusese operată după ce peste ea a căzut un frigider

Sursa foto: b1.ro

O fetiţă în vârstă de 3 ani din comuna Plopana, judeţul Bacău, a ajuns în stare gravă la spital, după a căzut peste ea un televizor. În momentul tragediei, părinții copilei erau plecați de acasă, iar fetița și alţi cinci frați ai ei erau în grija unui bărbat. Anul trecut, aceeaşi fetiță a fost operată după ce peste ea a căzut un frigider.

Accidentul s-a produs duminică după-amiază, iar fetiţa a fost transportată în stare gravă la spital.

„Este vorba despre un eveniment care s-a întâmplat când cei șase minori se aflau la domiciliu, supravegheați de o persoană de 48 de ani, din localitate. La un moment dat, unul dintre minori s-a urcat pe un dulap pe care era un televizor, s-a dezechilibrat, a căzut dulapul și implicit și televizorul, care a lovit în zona capului o minoră trei ani, care a fost transportată la spital”, a declarat Cătălina Crețu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, citată de desteptarea.ro.

Potrivit sursei citate, părinții au declarat că anul trecut copila a fost operată, după ce peste ea a căzut un frigider.

„Acum este în stare mai bună, intubată, deschide ochii, față de cum a venit este o evoluție favorabilă. Ea a venit în comă, într-o comă II, nu deschidea ochii, nu vorbea, s-a făcut tomograf în urgență și s-au identificat mai multe leziuni nechirurgicale. A fost transportată în Secția de ATI, pentru tratament și monitorizare. Va rămâne internată, să vedem cum evoluează. De la familie am înțeles că anul trecut a mai avut un traumatism, i-a căzut un frigider în cap. Am înțeles că a avut o intervenție chirurgicală atunci”, a declarat Dan Andronic, medic specialist neurochirugie.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. De asemenea, Direcţia Generală de Asistentă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Bacău a deschis o anchetă în acest caz.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here