FOTO/ Ce mâncăm de la fast-food? Iată în ce condiții țineau carnea trei unități din Caracal

Sute de kilograme de carne fără documente de proveniență și fără acte de conformitate de la instituțiile abilitate. În plus, carnea era păstrată în condiții de igienă precare.

Situația a fost descoperită duminică de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt la trei unități de tip fast-food din Caracal.

200 de kilograme de carne de pui a fost confiscată de oamenii legii, iar unitățile respective au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 25.000 de lei.

„La data de 3 martie a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat pe raza municipiului Caracal, depistând trei unități economice de tip fast-food, care dețineau aproximativ 200 kg de carne pui, în valoare de 2.500 lei,  pentru care nu existau documente de proveniență  și conformitate din punct de vedere al normelor sanitar-veterinare”,a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Carnea era păstrate în condiții de igienă precare, în unele cazuri folosindu-se recipiente de congelare ruginite. Imaginile de mai jos sunt grăitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here