O nouă CRIMĂ în Olt. Un bărbat și-a ÎNJUNGHIAT soția în inimă. Criminaliștii sunt la fața locului

La doar cinci zile după ce un bărbat și-a ucis cu bestialitate concubina, o nouă crimă a avut loc în Olt în această seară. Un bărbat din Șerbănești și-a ucis soția cu o lovitură de cuțit aplicată în zona inimii. Polițiștii criminaliști și un procuror au ajuns la fața locului și au început cercetările.

Potrivit surselor OLT-ALERT, victima este o femeie de 65 de ani pe care soțul, băut, a omorât-o după o serie de certuri.

La fața locului a sosit un echipaj al Serviciului de Ambulanță Olt care nu a mai putut decât să constate decesul.

„Se tot certau de o lună de zile. Cei doi soți locuiau împreună cu fiul lor și cu nora, care astă-seară au fost plecați de acasă. Rămași singuri, soțul a reînceput cearta cu nevastă-sa și se pare că nu s-a mai putut controla. A lovit-o cu un cuțit în zona inimii”, au spus sursele OLT-ALERT.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, a spus că crima a fost anunțată de o femeie.

„O femeie, de 40 ani, din comuna Șerbānești, a sesizat cā, în urma unui conflict spontan, tatāl sāu de 74 ani, din aceeași localitate, a înjunghiat-o pe mama sa, de 65 ani. Politistii Serviciului de Investigatii Criminale si cei din cadrul Postului de Politie Serbanesti sunt la fata locului, desfășurând cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Cercetările sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Bărbatul care ar fi săvârșit fapta se află în custodia poliției, urmând a fi audiat”, a declarat Alexandra Dicu.

Crima de la Șerbănești are loc la doar cinci zile de la o altă faptă abominabilă. În noaptea de duminică spre luni, un bărbat de 36 de ani, din comuna Coteana, și-a ucis concubina aplicându-i mai multe lovituri de ciomag în cap. Asasinul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here