Tribunalul Olt: Cei trei tineri din Slatina cercetați pentru trafic de etnobotanice rămân după gratii

Cei trei tineri din Slatina reținuți și, ulterior, arestați, luna trecută, pentru trafic de etnobotanice rămân, în continuare, după gratii.

Decizia a fost luată joi de Tribunalul Olt, care a admis cererea DIICOT de prelungire a arestului preventiv în cazul celor trei tineri cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive în formă continuată.

Dan-Antonio Mitrache, Cătălin Bogdan Aspra și Marius Florian Mitrică au fost arestați, luna trecută, în urma unor percheziții efectuate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Olt, sub coordonarea unui procuror DIICOT, în Slatina și Brebeni.

În urma perchezițiilor au fost descoperite 18 pachete din hârtie și o pungă din plastic transparent ce conține material vegetal uscat de culoare verde, o țigareta confecționata artizanal  și o punga din plastic de culoare roz ce conține material vegetal umed de culoare verde, precum și suma de 2.520 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here