VIDEO Conferință de presă transformată în spectacol muzical de Ziua Femeii la PNL Olt. Protagonist, Marian Vasile

O conferință de presă organizată de conducerea PNL Olt chiar în ziua de 8 Martie s-a transformat, ad-hoc, într-un spectacol muzical dedicat femeilor, în primul rând jurnalistelor prezente, care au primit și câte un trandafir galben din partea organizatorilor. Protagonistul momentului a fost nimeni altul decât primarul comunei Studina, Marian Vasile, prim-vicepreședinte al organizației și cantautor de muzică folk. 

După mai bine de o oră de critici adresate coaliției PSD-ALDE și împotriva administrației publice locale de către președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, secondat de prim-vicepreședinții Daniel Tudor și Marian Vasile, acesta din urmă și-a adus chitara și a transformat conferința de presă într-un spectacol muzical dedicat doamnelor de pretutindeni, cu precădere jurnalistelor prezente.

„Astăzi, de Ziua Femeii, le urez tuturor femeilor La mulți ani, multă sănătate, fericire, zâmbet, soare și bucurii. Pentru că fără femei, nici noi nu am fi bărbați, și spun lucrul acesta cu toată sinceritatea”, a spus Marian Vasile, după care a cântat două melodii, una compusă chiar de el.

Marian Vasile este cunoscut pentru astfel de momente. În 2014, când era liderul PMP Olt, la petrecerea de sfârșit de mandat pe care a dat-o Traian Băsescu la un restaurant din București, Marian Vasile a urcat pe scenă și a interpretat Delirul (Curând va fi o noapte lungă / Și fără tine-mi va fi greu…), alături de Elena Udrea, președintele de atunci al partidului, cu care a și ilustrat piesa în pași de dans.

Printre cei care au cântat din public s-a aflat atunci și Edmond Tălmăcean, devenit celebru după ce, în 2011, a dansat în genul lui Michael Jackson în direct dintr-un platou de televiziune unde avea loc o dezbatere pe teme politice.

Nu era pentru prima oară când liderul de atunci al PMP Olt cânta și dansa în public cu Elena Udrea. În același an, cei doi au susținut un show similar într-un local din Caracal, la o întâlnire cu membrii PMP din acest oraș. Și atunci, Udrea a cântat de mai multe ori în fața camerelor de luat vederi Delirul, o melodie ca îi place foarte mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here