Accident mortal pe DN 71. Un pieton a fost spulberat de un autocamion

Sursa foto: romaniatv.net

Un pieton a fost marţi dimineaţă accidentat mortal de un autocamion, pe DN 71, în localitatea dâmboviţeană Bâldana, a informat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN 71 Tărtăşeşti – Târgovişte, la kilometrul 1+500 m, pe raza localităţii Bâldana, în judeţul Dâmboviţa, a avut loc un accident şi din această cauză circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ. Un pieton a fost accidentat mortal de un autocamion. La faţa locului se desfăşoară cercetări pentru determinarea împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, potrivit Infotrafic.

„Pentru conducerea în siguranţă, pe un carosabil umed, le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteza adaptată condiţiilor de drum, să fie mai atenţi, fără să bruscheze comenzile vehiculului, să se asigure că parbrizul, geamurile laterale şi luneta le conferă o vizibilitate bună şi fiecare manevră în trafic să fie efectuată numai după o temeinică asigurare”, recomandă poliţiştii.

Conform sursei menţionate, din cauza vântului puternic, au fost închise transportului maritim şi fluvial porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud, Midia şi Mangalia.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here