Un fost poliţist este acuzat că și-a ucis cu sălbăticie soția cu care se afla în divorț

Au apărut noi informații în cazul incendiului de luni seara, dintr-un apartament de pe strada Râmnicu Sărat, din sectorul 3 al Capitalei. Anchetatorii au ajuns la concluzia că este vorba despre o crimă. Mai exact, un fost poliţist este acuzat că și-a ucis cu sălbăticie soția cu care se afla în divorț.

O femeie de 62 de ani a fost găsită fără viață în apartamentul în care izbucnise un incendiu. În casă pompierii l-au găsit și pe soțul ei, de 67 de ani, bănuit că ar fi ucis-o cu sânge rece. Omul, agresiv cu polițiștii veniți la fața locului, a fost dus la audieri şi s-a constatat că acesta, la rândul lui, era un fost poliţist.

Vecinii spun că oamenii se aflau în proces de divorț. Faptul că femeia voia să rămână cu locuința după despărțire l-ar fi făcut pe bărbat să îi ia viața partenerei.

De altfel, Poliţia Capitalei a anunţat marţi că „moartea femeii de 62 de ani care a fost găsită luni seară într-un apartament dintr-un bloc din Strada Râmnicu Sărat, unde a avut loc un incendiu, a fost violentă”. Poliţiştii au stabilit acest lucru în urma efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate pe Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor asupra unui membru al familiei şi distrugere prin incendiere. Soţul femeii a fost reţinut şi urmează a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

În jurul orei 17,00, Secţia 11 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-un apartament din zona de competenţă este un incendiu în desfăşurare. La faţa locului s-au deplasat agenţi de siguranţă publică, care, împreună cu un echipaj SMURD, au reuşit să pătrundă în apartament. În interior au găsit două persoane, soţ şi soţie, de 67 şi, respectiv, 62 de ani, femeia fiind decedată. Întrucât soţul manifesta un comportament agresiv, a fost imobilizat şi condus la sediul subunităţii. Se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs decesul persoanei„, se arăta luni seara într-un comunicat de presă al DGPMB.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here