Răzbunare în stil MAFIOT în Olt. Un bărbat a văzut moartea cu ochii după ce a fost atacat de 14 agresori

Un bărbat din localitatea Tia Mare a văzut moartea cu ochii după ce a fost bătut crunt de 12 agresori din Corabia, într-un conflict generat de dorința de răzbunare a agresorilor. Cinci dintre aceștia au fost arestați preventiv, alți șase fiind cercetați sub control judiciar.

Cu toții sunt cercetați pentru lovire sau alte violente și pentru tulburarea ordinii si liniștii publice. În plus, cinci dintre

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, în 23 februarie, persoana vătămată a avut un conflict cu unul dintre cei care aveau să-l bată. Trei zile mai târziu, cel cu care bărbatul din Tia Mare a avut conflictul a adunat o gașcă de 13 indivizi pe care i-a convins să îl ajute să se răzbune. L-au căutat pe cel din Tia Mare, l-au găsit în localitatea de domiciliu și l-au bătut crunt, cu bâtele, pumnii și picioarele, lăsându-l lat la pământ. De aproape două luni de îngrijiri medicale are nevoie victima pentru a se vindeca.

„În ziua de 26.02.2019, în jurul orelor 1300, în jurul orelor 13.00, în scop de răzbunare, inculpaţii P.G., D.I., D.M., D.S., D.V., D.V., S.T., M.S., M. B.-F., Z.V., Z.M., D.M., D.C.-F. şi P.S., s-au deplasat pe raza comunei Tia Mare, județul Olt, au găsit persoana vătămată M.D. pe terasa magazinului S.C. A.D.G. S.R.L. şi i-au aplicat mai multe lovituri cu bâte, pumni, picioare și boxuri metalice, provocându-i leziuni a căror vindecare necesită un număr de 45-50 zile îngrijiri medicale, prin modul de organizare şi cruzimea de care au dat dovadă creând panică în rândul populației atât pe raza comunei Tia-Mare, județul Olt”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Corabia.

Miercuri judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Corabia, la propunerea procurorului de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, a dispus arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, a cinci dintre inculpaţi, respectiv Viorel Zamfir (37 de ani), Marcu Daiciu (28 ani), Marcu Zamfir (35 ani), Cosmin Florea Durac (28 ani) și Stelică Parnica (32 ani).

Ceilalți nouă bărbați implicați în scandal vor fi anchetați sub control judiciar, măsură preventivă dispusă de procurorul de caz.

„Cu privire la inculpaţii P.G., D.I., D.M., D.S., D.V., D.V., S.T., M.S., M. B.-F., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia a dispus cercetarea acestora sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 13.03.2019”, se mai arată în comunicatul Parchetului Corabia.

Cu toții sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violente și tulburarea ordinii si liniștii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here