Sfidare totală. CNAIR: Românii nu și-au dorit autostrăzi până în 2011

Sfidare totală la adresa românilor. Purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu, a declarat, vineri, că societatea românească nu și-a dorit autostrăzi până în 2011 – 2012.

Afirmația acestuia vine în contextul protestului ”România vrea autostrăzi”, de vineri, 15 martie, de la ora 15, ce va ține 15 minute, și la care s-au alăturat antreprenori, instituții de învățământ, televiziuni, site-uri, oameni de cultură și chiar președintele Klaus Iohannis.

”Cei care vor să protesteze, protestează, cei care vor să muncească, muncesc. Construcția unei autostrăzi nu ține doar de Guvern sau de un partid sau altul. Ține de noi ca societate.

În primul rând, trebuie să ne dorim să avem autostrăzi. Acum 15 ani, societatea românească a avut o dezbatere, dacă avem nevoie de autostrăzi sau nu. Ne aducem aminte că a fost și un ministru la un moment dat care a zis că va face tot posibilul pentru a le scoate românilor din cap ideea de autostradă. Se întâmpla undeva prin 2006. A mai fost un alt ministru al transporturilor care a zis că sunt suficiente drumurile naționale și nu ne trebuie autostrăzi. Ne-am lămurit că ne trebuie autostrăzi prin 2011-2012”, a susținut purtătorul de cuvânt al CNAIR, întrebat despre proteestul ”România vrea autostrăzi”, potrivit g4media.ro

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here