Agresorii care l-au bătut cu bestialitate pe tânărul din Tia Mare, lăsați în libertate de Tribunalul Olt

Cei cinci bărbați dintre cei 14 care l-au bătut crunt pe tânărul din Tia Mare, pentru care Judecătoria Corabia a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, rămân în libertate după ce Tribunalul Olt le-a admis, ieri, contestațiile.

Este vorba de Viorel Zamfir, Marcu Daiciu, Cosmin Florea Durac, Marcu Zamfir şi Stelică Parnică, pentru care procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia au cerut și obținut arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cei cinci au contestat însă măsura dispusă de judecătorii din Corabia, iar Tribunalul Olt le-a admis, luni, contestațiile, aplicându-le, în schimb, măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

„În baza art.204 alin. 1 şi 12 C.p.p., admite contestaţiile formulate de către contestatorii inculpaţi: Zamfir Viorel, Zamfir Marcu, Daiciu Marcu, Durac Cosmin-Florea, Parnică Stelică, împotriva încheierii nr. 5/13.03.2019 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Corabia în dosarul nr. 580/213/2019. În baza art. 204 alin. (12) C. proc. pen., dispune înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar faţă de inculpaţii Zamfir Viorel, Zamfir Marcu, Daiciu Marcu, Durac Cosmin-Florea şi Parnică Stelică, pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 18.03.2019 până la data de 16.05.2019 inclusiv”, se arată în încheierea Tribunalului Olt.

Un bărbat din localitatea Tia Mare a văzut moartea cu ochii, luna trecută, după ce a fost bătut crunt de 14 agresori din Corabia, într-un conflict generat de dorința de răzbunare a acestora.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, în 23 februarie, persoana vătămată a avut un conflict cu unul dintre cei care aveau să-l bată. Trei zile mai târziu, cel cu care bărbatul din Tia Mare a avut conflictul a adunat o gașcă de 13 indivizi pe care i-a convins să îl ajute să se răzbune. L-au căutat pe cel din Tia Mare, l-au găsit în localitatea de domiciliu și l-au bătut crunt, cu bâtele, pumnii și picioarele, lăsându-l lat la pământ.

De 50 de zile de îngrijiri medicale are nevoie victima pentru a se vindeca, au stabilit medicii legiști.

Agesorii sunt acum cercetați pentru lovire sau alte violente și pentru tulburarea ordinii si liniștii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here