Locuri de joacă reabilitate și modernizate la Caracal. Primăria a cheltuit 150.000 de lei/ FOTO

Un nou loc de joacă din Caracal a fost reabilitat şi modernizat din fonduri proprii ale administrației locale.

Este vorba de unul din cele două spaţii de joacă situate pe Aleea Dragoș Vodă (în spate la Școala 7) ce se întinde pe o suprafață generoasă, de peste 600 de metri pătrați.

„Investiţia a fost pusă la dispoziţia copiilor din catierul HCC, urmând ca în foarte scurt timp și cel de al doilea loc de joacă, în același cartier, să fie practicabil”, a declarat primarul municipiului, Liviu Radu.

Costurile reamenajării și a obiectelor de joacă a costat administrația 150.000 de lei, potrivit administratorului public Cristina Pencu.

„Cele două locuri de joacă au costat un miliard și jumătate de lei vechi. Estimăm că cel de-al doilea loc de joacă va fi dat în folosință până vineri”, a declarat administratorul public al orașului.

Un al treilea loc de joacă va fi și el disponibil copiilor tot în cartierul HCC, lângă o zonă de locuințe sociale. Spre deosebire de primele două, obiectele de joacă sunt primite cu titlu de sponsorizare de administrație, urmând ca primăria să se ocupe de amenajarea locului (montare, împrejmuire cu gard etc.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here