Ziua Mondială a Teatrului, marcată la Slatina printr-un spectacol de excepție, cu actori pe măsură

Ziua Mondială a Teatrului va fi marcată la Slatina printr-un spectacol de excepție, „Cum se face 2”, care va fi pus în scenă, în 27 martie, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, avându-i ca protagoniști pe cunoscuții actori Octavian Strunilă, Paul Ipate, Cătălina Grama (Jojo) și Alexandru Conovaru. 

Spectacolul, programat să înceapă la ora 18,30, se bucură de sprijinul Primăriei Slatina și a Asociației Culturale Center Inter Art.

Cum se face 2” este un spectacol care încearcă să împlinească ce spunea Shakespeare că înseamnă teatrul, acum 400 de ani. Să fie „o oglindă a firii”. Să aducă pe scenă puțină viață adevărată. O comedie de situație care își propune să vorbească mai departe despre viața în teatru și film a lui Dezideriu, a Larissei, a lui Silvestru și a domnului Dorin. La capul doamnei Pompoiu, un regizor și trei actori care sunt forțați de împrejurări să lucreze împreună. Umorul inteligent, satira și realismul crud fac din „Cum se face 2” nu doar o comedie spumoasă, ci pune, uneori, întrebări existențiale și marchează adânc destinele vieții de zi cu zi.

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” începând de luni, 18 martie 2019, ora 16,00. Prețul unui bilet este de 12,50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here