Florin Iordache se umple, din nou, de penibil: NU există nicio diferență între spitalele de stat și cele private

Foto: digi24.ro

Deputatul PSD Florin Iordache, zis și Iordache “altă întrebare”, și-a schimbat părerea despre spitalele private de când Liviu Dragnea a fost internat la clinica Sanador.

Iordache nu vede nicio diferență între spitalele de stat și cele private, uitând să aminteascăd e condițiile și costurile total diferite între cele două sisteme.

„Domnul președinte Dragnea a avut o opțiune pentru un anumit spital. Nu există nicio diferență între spitalele de stat și modul în care sunt tratați pacienții într-un spital de stat și unul privat. Nu cred că pentru o intervenție sau pentru o internare de urgență, așa cum a avut dumnealui, că s-a internat în cel mai apropiat spital e un capăt de țară. Eu și colegii mei avem respect pentru modul în care pacienții sunt tratați și în spitalele de stat, cât și în cele private”, a declarat, miercuri, Florin Iordache, potrivit Hotnews.

Ioradache spune însă că el a optat pentru un spital de stat, anul trecut, când a suferit o intervenție chirurgicală.

„Anul trecut, eu am fost operat într-un spital de stat și modul în care am fost tratat și condițiile pe care le-am avut în spital au fost mai mult decât mulțumitoare. În plus, prin faptul că s-au crescut salariile din sistemul sanitar, prin faptul că au fost alocate și o serie de instituții spitalicești, și-au îmbunătățit condițiile. Discutăm de aparatură, de construcția de noi secții și așa mai departe”, a mai spus Iordache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here