Eugen Tomac s-a ÎNTÂLNIT cu preşedintele american Donald Trump. Ce s-a DISCUTAT

Vineri seară, cu ocazia “Lincoln Day”, președintele PMP, Eugen Tomac, s-a întâlnit cu președintele american Donald Trump la reședința din Florida a acestuia, politicianul român fiind de altfel şi singurul invitat străin prezent la eveniment, reiese dintr-o postare a lui Eugen Tomac, de pe Facebook, de sâmbătă dimineaţa.

„Acasă la Președintele Trump. În această seară (vineri – n.r.) am fost invitat la reședința din Florida a Președintelui Statelor Unite, Donald Trump, la o cină festivă organizată de Partidul Republican cu prilejul “Lincoln Day”, a scris Eugen Tomac în postare.

„Am răspuns acestei invitații din partea partenerilor mei politici din Statele Unite, deoarece eu cred cu tărie în parteneriatul dintre statele noastre”, a adăugat preşedintele PMP.

În postare, preşedintele PMP a vorbit şi de o invitaţie pe care i-ar fi făcut-o lui Donald Trump pentru a veni în România.

„Întâlnirea cu Președintele Donald Trump și Melania Trump a fost un moment unic și i-am adresat liderului de la Casa Albă invitația de a vizita țara noastră!”

De asemenea, a precizat că a discutat şi cu alţi politicieni şi oficiali americani, pe teme legate nu doar de România, ci şi de Republică Moldova şi UE.

„Am discutat cu mulți politicieni şi oficiali americani și tuturor le-am vorbit despre România, R. Moldova și despre viitorul Europei unite după modelul american”.

„Gazda noastră, familia Trump, a oferit tuturor celor prezenți o adevărată lecție de patriotism. A fost o seară în care am auzit multe lucruri frumoase despre America și despre cum se face politica activa în cea mai veche și consolidată democrație din lume”.

„Eu cred că orice politician care își iubește țara face o politică înțeleaptă și fructifică orice oportunitate pentru a o ajuta în orice împrejurare. Iar noi avem pentru ce lupta: să refacem România puternică și mare din nou!”, a mai adăugat președintele PMP.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here