LOVITURĂ pentru PSD. Un cunoscut politician și-a anunțat RETRAGEREA de pe lista pentru Parlamentul European: ”Familia mea a plătit cel mai mare preț pentru acești ani”/ FOTO

Europarlamentarul PSD Victor Boștinaru a anunțat, sâmbătă, că își retrage candidatura pentru un nou mandat în Parlamentul European. Politicianul avea șanse să obțină un nou fotoliu la Bruxelles din partea PSD. 

Aflat la al treilea mandat de europarlamentar, Boștinaru a explicat, într-un mesaj publicat pe Facebook, că a luat această decizie ​”în urma unei evaluări personale și a discuțiilor cu familia” sa.

”În urma unei evaluări personale și a discuțiilor cu familia mea, care a plătit cel mai mare preț pentru acești ani de plecări continue, am ajuns la concluzia că este momentul să anunț retragerea candidaturii mele pentru un nou mandat în Parlamentul European.

Acești 12 ani mi-au dat posibilitatea să servesc cu onestitate și pasiune interesele europene ale țării mele și să constat că românii pot face performanță într-un mediu concurențial, precum cel din Parlamentul European.

Cred cu sinceritate că am realizat lucruri care vor dăinui, iar pentru asta trebuie să mulțumesc PSD-ului și PSD-iștilor pentru șansa oferită! Mai presus de orice însă, le mulțumesc tuturor românilor pentru că mi-au oferit oportunitatea să-i reprezint!”, a scris Victor Boștinaru pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here