Bătaie la mitingul PSD de la Braşov. Un bărbat a fost ridicat de jandarmi VIDEO

Sursa foto: romaniatv.net

Scandal la mitingul de susținere al PSD de la Brașov. Doi bărbați s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei a fost reținut de jandarmi.

Totul a pornit după ce un bărbat a început să strige lozinci anti-PSD la adresa celor care au venit să asculte discursurile liderilor social-democrați.

Un alt bărbat, susținător PSD, a intrat în conflict cu protestatarul și de aici până la bătaie nu a mai fost decât un pas.

Au intervenit imediat jandarmii, care l-au dus la dubă pe protestatar. La rândul lor, alte persoane care nu erau de acord cu manifestația PSD au venit să îi certe pe jandarmi pentru că l-au reținut pe bărbat.

La scurt timp de la incident, Adrian Stoian, de la Brigada Mobilă a Jandarmeriei Braşov, a explicat că oamenii legii au intervenit să-i despartă pe cei doi, fără ca, pe moment, să fie clar care a fost rolul fiecăruia. Apoi, din consultarea înregistrărilor video, s-a constata că pe bărbatul cu vestă galbenă, pe care jandarmii l-au condus la dubă “pentru identificare şi pentru o oferi mai multe informaţii” a fost victimă.

Reprezentantul Jandarmeriei a mai afirmat că în prezent se fac cercetări pentru identificarea celeilalte persoane implicate în conflict.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here