Eugen Teodorovici: Ordonanţa 114 se va modifica săptămâna viitoare. Categoric, nu o să-i mulţumească pe toţi

Sursa foto: b1.ro

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat că săptămâna viitoare proiectul de modificare a OUG 114 va fi pe asa Guvernului, însă a avertizat că „nu va fi un document care să-i mulţumească pe toţi cei implicaţi direct”, informează Agerpres. 

„Ordonanţa 114 se va modifica săptămâna viitoare. (…) Va fi o propunere de ordonanţă joi. Ce este foarte clar şi agreat cu toţi actorii din piaţă se va regăsi pe masa Guvernului pentru a se modifica această ordonanţă. Pe zona bancară este un accept. (…) Categoric, nu o să fie un document care să-i mulţumească pe toţi, ca să zic aşa, cei direct interesaţi. Pe noi ne interesează foarte mult să mulţumim ceea ce înseamnă cetăţenii României, costuri mai mici la ce înseamnă împrumuturile în lei şi, desigur, pentru mediul de afaceri, finanţarea economiei reale. Asta a fost ceea ce noi am urmărit prin Ordonanţa 114 şi întărim prin aceste modificări pe care le vom face săptămâna viitoare”, a declarat duminică Eugen Teodorovici.

Ministrul a mai spus că propunerile din proiectul de modificare țin cont de datele comunicate de Banca Centrală şi au fost transmise Băncii Central Europene.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here