Camion cu fotografia ministrului Justiţiei şi mesajul „Mi-e ruşine cu rectorul Toader”, plimbat pe străzile Iaşiului

Sursa foto: romaniatv.net

Un camion pe care au fost prinse mash-uri cu fotografia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, şi mesajul „Mi-e ruşine cu rectorul Toader”, este plimbat pe străzile Iaşiului, iniţiatorii acţiunii susţinând că astfel îi cer demisia din funcţia de rector al universităţii din Iaşi.

Protestul este organizat de asociaţia Reset din Iaşi şi se va desfăşura timp de trei zile, între orele 11.00 şi 17.00.

Fondatorul asociaţiei Reset, Daniela Mitrofan, a declarat pentru News.ro că ideea protestului aparţine foştilor absolvenţi ai Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” care sunt revoltaţi de prestaţia lui Tudorel Toader ca ministru al Justiţiei, dar şi de faptul că acesta nu-şi dă demisia din funcţia de rector al universităţii ieşene, ci doar s-a autosuspendat.

„De doi ani tot protestăm şi nu se întâmplă nimic. Să nu creadă Tudorel Toader că poate veni nestingherit să se plimbe prin Iaşi, că noi acceptăm orice. Prin ceea ce face, ne creează un disconfort major. Face oraşul de râs, pătează şi imaginea universităţii. Nu putem sta pasivi. Am strâns şi 700 de semnături de la foşti absolvenţI ai universităţii. Îi cerem demisia, sperăm să plece”, a spus Daniela Mitrofan.

Ea a precizat că protestul cu camionul plimbat pe străzile oraşului se va desfăşura timp de trei zile.

„Vom adopta şi alte forme de protest, pe care le vom dezvălui la momentul potrivit. Ideea cu plimbatul camionului cu poza lui Tudorel Toader a prins foarte bine. Ieşenii fac poze, vin şi ne felicită, în timp ce şoferii claxonează în semn de susţinere”, a precizat Daniela Mitrofan.

La ora 14.30, camionul era parcat în faţa Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here