Fiul ministrului Sănătății, Sorina Pintea, a fost condamnat pentru trafic de droguri

Sursa foto: b1.ro

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, a mărturisit la o conferinţă de presă de ce i-a fost teamă să deschidă subiectul legalizării canabisului în scop medicinal. Acum 7 ani, fiul său a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare pentru trafic de droguri şi îi era teamă că acest subiect va fi interpretat.

Sorina Pintea a făcut această mărturisire la un eveniment de Ziua Epilepsiei, unde părinţii copiilor bolnavi vorbeau despre temerile pe care le-au avut când au aflat de boala copiilor lor şi de faptul că sunt judecaţi de ceilalţi. Ministrul spune a făcut această declaraţie pentru a-i încuraja.

„Cu toate că mi-a fost greu dintr-un anumit punct de vedere, am deschis inclusiv acea dezbatere despre canabisul medicinal, foarte bun în anumite forme de epilepsie. Mi-a fost foarte greu să încep această discuție pentru că fiul meu a fost condamnat pentru trafic de droguri şi putea fi interpretată povestea asta în fel şi chip. Dar dincolo de orice speculaţie, pe mine și pe cei din jurul meu ne interesează pacienţii”, a spus Sorina Pintea.

Cel care a anunțat că Guvernul ia în calcul legalizarea canabisului medicinal a fost ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, și nu Sorina Pintea.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here