Un bărbat din Olt a fost arestat după ce a încercat să-și violeze soacra de 92 de ani

Un bărbat de 63 de ani, din orașul Corabia, a fost reținut de polițiști și, ulterior, arestat, după ce a încercat să-și violeze soacra de 92 de ani.

Polițiștii au aflat amănunte legate de acest caz de la cadrele medicale ale spitalului din Corabia, unde femeia s-a prezentat spunând că a fost victima unui viol.

“La data de 25 martie, am fost sesizati de catre cadrele unei unități medicale despre faptul ca o femeie, de 92 de ani, din orașul Corabia, s-a prezentat la această unitate, declarând faptul că a fost victima unui viol.

Din verificările politistilor a reieșit faptul că un bărbat, de 63 de ani, ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu această femeie, prin folosirea violenței fizice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, în cursul zilei de ieri fiind prezentat Judecătoriei Corabia cu propunere de arestare preventivă.

În prezent, agresorul se afla în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here