Ce spune Paul Stănescu despre situația din PSD și despre relația sa cu Dragnea

Senatorul Paul Stănescu, preşedinte al PSD Olt, a declarat, luni, că situaţia în partid este una „foarte bună” și că relaţia sa cu preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea, este cea pe care presa o cunoaşte.

Întrebat care este situaţia în partid, Stănescu a răspuns: „Foarte bună”, potrivit Agerpres.

„Cea pe care o ştiţi, care o ştiţi dumneavoastră”, a afirmat liderul PSD Olt, întrebat şi care este relaţia sa cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

El participă, la Palatul Parlamentului, la o întâlnire a lui Dragnea cu liderii locali ai partidului privind organizarea campaniei electorale naţionale pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Paul Stănescu a spus că, indiferent de votul pe care l-a dat în privinţa Rovanei Plumb, la europarlamentare este vorba despre o listă de partid pe care o va susţine.

„Suntem în precampanie, asta nu înseamnă că dacă am votat împotriva Rovanei Plumb… E vorba de o listă de partid, votăm cu partidul, nicio problemă”, a declarat el, scrie Agerpres.

Stănescu a reafirmat că este un om de stânga şi nu va pleca din PSD. „Eu v-am spus încă de la început că sunt membru al PSD, că prin structura mea sunt un om de stânga şi că nu voi pleca din PSD”, a menţionat preşedintele PSD Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here