Gospodărie în flăcări într-o localitate din Olt. Focul s-a extins și la vecini. O femeie a ajuns la spital /FOTO+VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Rotunda. Focul s-a propagat și în gospodăria vecină. Proprietara locuinței în care a izbucnit incendiul a suferit un atac de panică, fiind transportată la spital.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii de la Detașamentul Caracal și Garda Stoenești, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă. La fața locului a ajuns și  și un echipaj SMURD.

„La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la două anexe situate în gospodării învecinate, cu flacără și degajări mari de fum.

Pentru lichidarea incendiului militarii au acționat o oră și jumătate, eliminând posibilitatea de propagare a acestuia la locuințe.

Proprietara uneia dintre gospodării, în vârstă de 57 de ani, conștientă, a fost preluată de echipajul SMURD, cu atac de panică și transportată la spitalul din Caracal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru situații de urgență Olt, Victor Enuș.

În urma incendiului au ars, în gospodăria unde a izbucnit incendiul, o anexă pe o suprafață de aproximativ 85 metri pătrați, bunurile din interior, material textil, mase plastice și aproximativ patru tone de lemne de foc.

Din gospodăria unde s-a propagat incendiul au ars o anexă pe o suprafață de aproximativ 20 metri pătrați și două tone furaje.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jocul copiilor cu focul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here