Buliteanu i-a mai tras una lui Voiculescu. Acesta a recurs, repede, la amenințări

Liberalul Gabriel Buliteanu i-a mai tras o smetie șefului PNL Olt, Liviu Voiculescu. Acesta a văzut negru înaintea ochilor și, conform surselor OLT-ALERT, în ședința de săptămâna trecută a Biroului Politic Județean (BPJ), l-a amenințat pe colegul său că, dacă mai face declarații precum cea în care Buliteanu vorbea deschis despre „acoperiții PSD-iști în gruparea liberală de la Olt”, v-a cere excluderea sa din partid.

Totul a pornit de la o informație falsă vehiculată, săptămâna trecută, de un site cu postări neregulate conform căreia Gabriel Buliteanu s-ar fi retras din cursa internă pentru desemnarea candidatului PNL la funcția de primar al Slatinei, în care joacă și mai tânărul Ionuț Comănescu. Acesta a preluat informația fără să o verifice (deși articolul fusese postat în ziua de 1 aprilie), și a scris pe Facebook că a rămas singur în cursă.

La scurt timp, Buliteanu a dezmințit public informația, dar nu oricum, ci printr-o declarație care i-a făcut pe unii din PNL Olt să mârâie nemulțumiți. „Acoperiții PSD-iști în gruparea liberală de la Olt, mulți, proști și păpușați de Moț, încearcă pe diverse căi să-mi saboteze accesul spre funcția de primar. Într-un articol de presă apărut recent în spațiul public s-a vehiculat intenționat ideea falsă că m-am retras din cursa internă pentru Primăria Slatina. Chiar și data apariției articolului este sugestivă: 1 aprilie. Colegul liberal a preluat-o fără o verificare prealabilă, așa încât mă văd nevoit să dezmint această încercare de manipulare de cea mai joasă speță.
Domnilor, vă e cumva frică de Gabi Buliteanu?”, a scris, pe pagina sa de socializare, Gabriel Buliteanu.

Delarația a „incendiat” conducerea PNL Olt. Iar ședința Biroului Politic Județean de săptămâna trecută a fost una cu scântei. Surse din cadrul partidului spun că lui Voiculescu i-au ținut isonul câțiva membri ai BPJ care, după discuții aprinse cu Gabriel Buliteanu, n-au reușit să-l dovedească pe acesta. Drept pentru care, extrem de iritat, președintele PNL Olt și-a amenințat colegul că, dacă mai face declarații similare celei publicate pe Facebook, va propune excluderea sa din partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here