VIDEO/FOTO Bătaie cu SĂBII, bâte și lopeți în Balș. Două persoane au ajuns la spital

Scandal monstru în această după-amiază în parcarea supermarketului Lidl din Balș, unde circa 10 persoane au fost implicate într-o încăierare în care s-au folosit săbii, bâte și lopeți. În urma scandalului, două persoane au ajuns la spital. 

Polițiștii au fost anunțați prin 112 despre bătaie și mai mulți oameni ai legii au ajuns la fața locului. Mai mulți bătăuși au fost duși la audieri, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș.

„În această după-amiază am fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că, în orașul Balș, a avut loc o altercație între mai multe persoane. Polițiștii s-au deplasat la fata locului și au identificat mai multe dintre persoanele implicate, acestea fiind conduse la audieri. Din primele date se pare că este vorba despre un conflict spontan. Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în eveniment și a stabilirii situației de fapt. Activitatea este coordonată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Potrivit oamenilor legii, unul dintre bărbații implicați în scandal ar fi avut asupra sa un pistol cu bile pe care, însă, nu l-a folosit.

În urma conflictului, doi oameni au fost răniți, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru folosirea fără drept de obiecte periculoase.

2 COMENTARII

  1. SUNT FOARTE INVIDIOSI CEI DIN BALS SI NU MA REFER LA CAZUL DE FATA CI LA RESTUL… CEI FARA STUDII TARI DE TOT ÎI INVIDIAZA PE SMECHERI… POSIBIL SE DUC SA DERANJEZE PRINTRE BLOCURI CU NISTE VOCI AMARATE … SE COMPORTA DE ZICI CA LE-AI MANCAT PAMANTUL.

  2. IN BALS ,OLT ESTE POSIBIL CA NISTE GRAMEZICI DE INSI SA TREACA CU AUTOTURISMELE PESTE CAPACELE DE CANAL ADMINISTRATE DE COMPANIA DE APA OLT -PUNCT DE LUCRU BALȘ, PE STRADA ION CREANGA DIN LOCALITATE PROVOCAND ZGOMOTE LOCATARILOR BLOCURILOR SI INSTITUTIEI GRADINITA „ION CREANGĂ.AR TREBUI URGENT SA SE IA MASURI SI CU RESPECTIVII SI CU CEI CE PERMIT ASA CEVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here