DEMISII în bloc la Pro România: 600 de membri au plecat din partidul lui Ponta, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri

Victor Ponta se confruntă cu o criză de proporții, cu doar o lună și jumătate înainte de elegerile europarlamentare. 600 de membri ai Pro România au demisionat, după ce Ponta a vrut să-l numească pe Adrian Duicu, fost PSD-ist, acuzat într-un dosar de corupție, șef al filialei Pro România Mehedinți.

Primul care a facut acest pas este fostul coordonator al filialei, Cornel Stroescu, spunând că formațiunea se transformă într-un PSD mai mic.

El a precizat pentru Realitatea de Mehedinți că nu mai puțin de 600 de colegi i-au urmat exemplul.

„Asistam in aceste zile la transformarea Pro Romania intr-un PSD mai mic, o anexa a acestui partid. Cooptarea in randurile formatiunii politice a fostilor baroni locali ai PSD-ului nu face decat sa conduca automat la indepartarea membrilor onesti si demni ai partidului, caci Pro Romania s-a indepartat de la obiectivele declarate ale unei constructii politice noi.

Nu am cerut nimanui sa ma urmeze si sa isi prezinte demisia, dar echipa pe care am avut-o alaturi a demonstrat ca impartaseste aceleasi principii ca si mine, iar in acest moment s-au inregistrat peste 600 de demisii ale membrilor Pro Romania din Mehedinti.

Am refuzat sa fim refugii pentru traseistii politici aflati in cautarea unui nou loc caldut in Parlamentul Romaniei. Locul lor, nu mai este acolo”, a declarat Cornel Stroescu, citat de Realitatea de Mehedinti.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here