Tudorel Toader, replică pentru Liviu Dragnea: ”Fiecare face ceea ce știe și ce crede”

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a comentat joi declarația lui Liviu Dragnea, potrivit căreia acesta nu ar mai avea spijinul PSD. 

Întrebat dacă se teme de o remaniere, ministrul Justiției a răspuns: ”Bine, da am văzut… Fiecare face ceea ce știe și ce crede. (…) Am mai răspuns la întrebarea asta”.

Liviu Dragnea a avut, miercuri, o reacţie dură atunci când i-a fost adresată o întrebare referitoare la ministrul Justiției.

„Aveţi o foarte mare problema cu justiţia, cu Toader, pentru minte Toader nu e un personaj de care să vorbesc în fiecare zi. (…) Nu e al meu, nu e rudă cu mine, nici cu tata, nici cu mama. A fost asumat de PSD, nu știu cât o să mai fie asumat de PSD. Se pare că PSD nu și-l mai asumă”, a reacţionat Liviu Dragnea, într-o vizită la Colibaşi, când a fost întrebat de conflictul dintre PSD şi Toader.

Tudorel Toader a ajuns joi dimineață la Senat, unde s-a întâlnit cu Călin Popescu Tăriceanu, în biroul acestuia. Discuția dintre cei doi are loc în contextul în care la Senat a fost depusă o moțiune simplă împotriva ministrului Justiției, dezbaterea și votul acesteia fiidn amânate pentru săptămâna viitoare.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here