Emma Neagu, gimnasta de la “Românii au talent”, a murit. Avea numai 15 ani

Sursa foto: romaniatv.net

Emma Neagu, gimnasta care a participat la emisiunea “Românii au talent”, a murit la vârsta de 15 ani, din cauza cancerului osos de care suferea de doi ani.

În urmă cu doi ani, Emma a fost diagnosticată cu cancer osos, iar mama copilei a povestit la Pro TV că, deşi medicii i-au spus că îi pot salva piciorul, ea a ales să-l amputeze pentru a putea dansa în continuare.

“Emma nu şi-a dorit să fie amintit drept fata bolnavă de cancer şi a urât expresia ‘a pierdut bătălia’. Îşi dorea, în schimb, să fie pomenită drept fata care putea să meargă în mâini şi să facă mişcări complicate în ciuda cancerului. Deşi avea o vârstă fragedă, Emma a fost suficient de înţeleaptă încât să ştie că o victorie ţine doar de viziunea proprie şi de ceea ce laşi pe această lume, nu de final”, se arată în mesajul transmis de familia sa.

Înainte cu o lună de a apărea la show-ul de talente, Emma a avut o discuție cu Nadia Comaneci, care a fost extrem de impresionată de povestea vieții sale și de ambiția adolescentei de lupta cu boala și pentru a-și îndeplini visul de a ajunge o mare gimnastă.

“Dragă Emma, discuția purtată cu tine la telefon mi-a înseninat ziua, Emma Neagu. Curaj și determinare. Adolescentă, 14 ani, ALEGE să renunță la picior și acceptă să îi fie pus invers, ca un genunchi, doar ca să continue să practice gimnastica, după ce a fost depistată cu cancer”, scria Nadia pe contul său de Instagram, alături de câteva poze cu Emma.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here