Polițist din Olt, LOVIT de mașină în timp ce ancheta un accident rutier pe DN 65

Un polițist din Olt a fost rănit, sâmbătă după-amiază, în timp ce făcea cercetări la un accident rutier după ce un autoturism condus de un tânăr a lovit o altă mașină și o autoplatformă care urma să transporte autoturismul avariat în accidentul anchetat de omul legii.

Alături de polițist, au mai fost rănite două persoane.

„Ieri, pe Drumul Național 65, un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism din direcția Pitești către Slatina, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum, respectiv carosabil umed, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism și cu o platformă, care se aflau în afara părții carosabile.

Platforma era staționată în vederea ridicării acelui autoturism, implicat anterior într-o tamponare.

În urma evenimentului, trei persoane au fost accidentate, printre care și un polițist, care era prezent în locul respectiv în vederea stabilirii împrejurărilor producerii unui alt eveniment rutier, soldat cu pagube materiale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Omul legii rănit este lucrător în cadrul Postului de Poliție Valea Mare.

Tânărului șofer din Slatina i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here