Tudorel Toader: „Nu am fost invitat la şedinţa CEx PSD”. Nume vehiculate pentru înlocuirea lui Toader

PSD pregăteşte schimbarea ministrului Justiţiei. Surse politice citate de România TV susţin că pe masa CEx-ului se va propune întâi remanierea ministrului Justiţiei şi, în cazul în care această variantă nu este acceptată, se va propune restructurarea Guvernului. Varianta restructurării, care presupune vot în Parlament, urmăreşte evitarea preşedintelui Klaus Iohannis în această decizie. Întrebat despre acest scenariu, ministrul Tudorel Toader a declarat că nu a fost invitat la şedinţa CEx PSD de miercuri.

„Nu am fost invitat la şedinţa CEx de miercuri. Dacă voi fi invitat, voi participa”, a declarat marţi Tudorel Toader marţi dimineaţă pentru România TV.

Liviu Dragnea a anunţat în repetate rânduri că PSD nu-l mai susţine pe Tudorel Toader la Ministerul Justiţiei, pentru că a promis ordonanţe pe justiţie, pe care le-a mai dat.

Numele vehiculate pentru preluarea portofoliului sunt Eugen Nicolicea, Şerban Nicolae sau Robert Cazanciuc.

Variantele luate în calcul pentru înlocuirea lui Tudorel Toader (alături de Rovana Plumb şi Natalia Intotero) sunt fie remanierea, fie reorganizarea guvernului, ceea ce ar presupune un vot în Parlament.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here