Bărbatul din Drăgănești-Olt care a înjunghiat un cunoscut a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul din Drăgănești-Olt care, luni seară, a înjunghiat un cunoscut a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Măsura a fost dispusă, miercuri, de Tribunalul Olt la propunerea procurorilor.

„În baza art.202 alin.(1),(3) şi (4) lit.e)C.proc.pen, art.223 alin.(2)C.p.p., art.226C.p.p Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt nr. 199/P/2019. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Enache Constantin Cosmin, zis Sida, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat, prev. de art. 32 alin.1 C.p. rap. la art. 188 alin.1 C.p. – art. 189 alin. 1 lit. a şi f C.p., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 17.04.2019 până la data de 16.05.2019, inclusiv”, se arată în încheierea Tribunalului Olt.

Evenimentul s-a produs luni seară într-un bar din Drăgănești-Olt (sat Comani), unde, pe fondul consumului de alcool, între doi bărbați a izbucnit un conflict. Inculpatul a părăsit barul, dar a revenit repede cu un cuțit cu care l-a atacat pe unul dintre certăreți, intenționând să-i taie acestuia gâtul. Nu a reușit, așa că s-a năpustit, în fața barului, asupra celuilalt bărbat, pe care l-a înjunghiat în abdomen.

„În flancul drept, s-a montat un tub de dren, pe care se exteriorizează sânge (în punga colectoare, aproximativ 100 ml.). S-a concluzionat că persoana vătămată Ţăndărică Floricel, a prezentat o leziune traumatică, ce s-a putut produce la data de 15.04.2019, prin lovire cu corp tăietor-înţepător (leziunea consemnată la pct.1), care i-a pus în primejdie viaţa şi care a necesitat pentru vindecare, un număr de 35-40 zile de îngrijiri medicale”, se arată în certificatul medico-legal emis de Serviciul Județean de Medicină Legală Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here