O nouă tentativă de omor în Olt: Doi bărbați care se certau, atacați cu un cuțit de un altul. O persoană a fost înjunghiată

Un bărbat de 35 de ani, din Drăgănești-Olt, a fost reținut și urmează ca azi să fie prezentat instanței de judecată după ce, luni seară, a atacat doi bărbați care se certau, pe unul reuțind să îl înjunghie cu cuțitul. 

Evenimentul s-a produs într-un bar din Drăgănești-Olt (sat Comani), unde, pe fondul consumului de alcool, între doi bărbați a izbucnit un conflict. Inculpatul a părăsit barul, dar a revenit repede cu un cuțit cu care l-a atacat pe unul dintre certăreți, intenționând să-i taie acestuia gâtul. Nu a reușit, așa că s-a năpustit, în fața barului, asupra celuilalt bărbat, pe care l-a înjunghiat în abdomen.

„În fapt, s-a reţinut că, în seara zilei de 15.04.2019 în seara zilei de 15.04.2019, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan cu persoanele vătămate Ţăndărică Floricel (în vârstă de 51 ani) şi Săvulescu Iulian (în vârstă de 60 ani), în barul cunoscut sub denumirea „Pişta”, din sat Comani, oraş Drăgăneşti Olt, inculpatul Enache Constantin Cosmin a părăsit localul şi a revenit în scurt timp cu un cuţit cu care a intenţionat să îi secţioneze gâtul persoanei vătămate Săvulescu Iulian, însă nu a reuşit deoarece acesta s-a ferit, după care cu acelaşi cuţit a înjunghiat-o pe persoana vătămată Ţăndărică Floricel în zona paraombilicală dreapta, în timp ce se aflau în faţa acelui bar, provocându-i leziuni traumatice care i-au pus în primejdie viaţa”, se arată într-un comunicat al parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Din cuprinsul constatărilor preliminare emise de Serviciul Județean de Medicină Legală Olt, victima „prezintă, în regiunea paraombicală dreapta, o plagă oblică descendentă, dinspre lateral spre medial, de 8 cm., suturată, cu marginile netede, iar în regiunea xifo suprapubian, o plagă postoperatorie de aproximativ 20 cm., suturată”.

„În flancul drept, s-a montat un tub de dren, pe care se exteriorizează sânge (în punga colectoare, aproximativ 100 ml.). S-a concluzionat că persoana vătămată Ţăndărică Floricel, a prezentat o leziune traumatică, ce s-a putut produce la data de 15.04.2019, prin lovire cu corp tăietor-înţepător (leziunea consemnată la pct.1), care i-a pus în primejdie viaţa şi care a necesitat pentru vindecare, un număr de 35-40 zile de îngrijiri medicale”, se mai arată în certificatul medico-legal.

Autorul faptei a fost reținut ieri de procurori, iar în cursul acestei zile el va fi prezentat Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here