Aproape 7.000 de slătineni vor primi tichete sociale de Paște de la primărie. LISTA cu unitățile unde vor putea fi valorificate tichetele

Primăria Municipiului Slatina anunță demararea acțiunii de distribuire a tichetelor sociale de Paște începând de vineri, 19 aprilie, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române, se arată într-un comunicat al primărie.

Din numărul total de 6.996 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi tichete sociale un număr de 6.907 persoane.

Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 11 februarie – 15 martie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie direct site-ul Primăriei municipiului Slatina www.primariaslatina.ro.

„Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte”, se mai precizează în comunicatul citat.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 73 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor, dar poate fi consultată și mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here