Rareș Bogdan și Ludovic Orban, baie de mulțime la Slatina/ FOTO+VIDEO

Fostul jurnalist Rareș Bogdan și președintele PNL, Ludovic Orban, au făcut baie de mulțime, vineri, la Slatina, unde s-au aflat în vizită în precampania pentru alegerile europarlamentare. O vizită similară a avut loc la Balș. Cei doi au fost însoțiți de europarlamentarul Marian Jean Marinescu și de deputatul Gigel Știrbu, vicepreședinte regional al partidului.

Baia de mulțime a celor doi liberali s-a consumat în fața sediului PNL Olt, unde circa două sute de membri ai partidului i-au așteptat pe oaspeți.

După strângeri de mâini și pupături pe obraz și după nelipsitele poze pe care mulți dintre liberalii din Olt au ținut să le facă alături de Rareș Bogdan și Ludovic Orban, însoțiți de reprezentanții PNL Olt, au făcut o plimbare pe jos în municipiu, pe traseul str. Primăverii – Piața agroalimentară Zahana – ACR – str. Libertății – bluveradul A.I. Cuza – PNL Olt, oferind flori galbene femeilor.

După-amiaza acestei zile va fi dedicată întâlnirii gazdelor și oaspeților cu reprezentanții mass-media, nu la sediul organizației județene a PNL, ci într-un restaurant. Tot aici, spre seară, va fi organizată prima ediția a Galei Premiilor “I.C. Brătianu”.

Înainte de a sosi în Slatina, oaspeții au făcut o vizită și la Balș, unde s-au întâlnit cu membrii și simpatizanții PNL. Reamintim că primarul liberal al Balșului, Mădălin Teodosescu, se află pe lista de candidați pentru alegerile europarlamentare, pe o poziție neeligibilă, însă.

Deși fusese anunțată și prezența secretarului general al PNL, Robert Sighiartău, acesta nu a mai ajuns în Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here