ANTOLOGIC! Poliţist local, BĂTUT de primarul care ţine tabloul lui Ceauşescu în birou/ FOTO

Un polițist local îl acuză pe primarul comunei Podenii Noi, Mihai Alionte, că l-a agresat luni dimineață. Acesta a depus la Poliție o plângere care stă la baza deschiderii unui dosar penal pentru loviri și alte violențe, scrie Adevărul.

Laurenţiu Dobrogeanu, poliţist local în cadrul Primăriei Podenii Noi, judeţul Prahova, susţine că luni, 22 aprilie, în momentul în care a mers la serviciu ar fi fost bătut de primarul comunei. Incidentul s-a petrecut chiar în biroul edilului Mihai Alionte.

”M-am prezentat la serviciu ca orice om normal care-şi vede de treaba lui. Am intrat la registratură unde doamna secretară a comunei Podenii Noi n-a vrut să-mi pună la dispoziţie condica de prezenţă, susţinând că eu n-am de ce să vin la serviciu pentru că nu am semnat normele de protecţia muncii şi nu am făcut instructajul. M-am dus apoi la domnul primar în birou să-i spun că încerc să dau de condica de prezenţă ca să pot semna în ea.

Aveam şi o cameră video ca să am şi eu confirmare că se refuză să mi se pună la dispoziţie condica de prezneţă, moment în care s-a ridicat de la birou, a venit spre mine, mi-a dat un şut în fund şi un pumn în cap, m-a îmbrâncit şi m-a dat afară din Primărie, spunând că e primăria lui”, a declarat Laurenţiu Dobrogeanu.

Potrivit Hotnews, primarul Mihai Alionte a declarat, la rândul său, că nu l-a bătut pe polițistul local și că nici măcar nu l-a atins.

Mihai Alionte, primarul comunei prahovene Podenii Noi, este cunoscut prin faptul că ţine în biroul său din sediul primăriei pe care o conduce un tablou de mari dimensiuni cu Nicolae Ceauşescu. Alături de chipul dictatorului, Alionte a atârnat pe pereţi portrete cu Carol I şi cu Ştefan cel Mare.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here