Bombă în cazul polițistului din Slatina care a amenințat-o cu moartea pe Emilia Șercan: A recunoscut tot! Cine l-a îndemnat să facă acest gest

Sursa foto: adevarul.ro

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 au declinat în favoarea DNA dosarul în care un polițistul din Slatina, ofiţer la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, este cercetat pentru că ar fi ameninţat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Şercan, informează Agerpres. Potrivit Realitatea TV, acesta ar fi recunoscut totul în fața anchetatorilor, cărora le-ar fi spus că cel care l-a îndemnat să facă acest gest ar fi chiar rectorul academiei.

Dosarul a fost trimis la DNA deoarece procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 au constatat că nu era de competenţa lor să efectueze ancheta în acest caz, a declarat joi Floriana Miroiu, purtător de cuvânt al PJS 4.

Emilia Șercan a anunțat, în data de 17 aprilie, pe pagina ei de socializare, că a primit un mesaj de amenințare cu moartea în urma unor anchete pe care jurnalista le-a realizat despre tezele de doctorat plagiate de la Academia de Poliție.

Potrivit Realitatea TV, acesta ar fi recunoscut totul în fața anchetatorilor, cărora le-ar fi spus că cel care l-a îndemnat să facă acest gest ar fi chiar rectorul academiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here