Consiliul Județean Olt a premiat, pentru a doua oară, excelența în sport/ FOTO+VIDEO

Consiliul Județean Olt i-a premiat, joi, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina, pe sportivii din județ care au obținut rezultate excepționale la competițiile olimpice organizate la nivel european și balcanic, dar și pe antrenorii lor.

A fost ediția a doua a acestui eveniment la care au fost prezenți președintele instituției care a premiat performanța sportivă, Marius Oprescu, vicepreședintele CJ Olt Ioan Ciugulea, directorul Clubului Municipal Slatina, Cătălin Ilie, precum și un reprezentant al Direcției pentru Sport și Tineret Olt, Doru Alexe.

„Iată este al doilea an consecutiv în care premiem sportul. Sper ca și acest eveniment, prin care premiem excelența în sport, să reușim să-l transformăm într-o tradiție, așa cum am reușit prin premierea olimpicilor școlari.

Este al doilea an, cum spuneam, anul acesta premiem anul 2018, e adevărat, cam târziu, din motive birocratice independente de noi, pentru că aprobarea bugetului la nivel național s-a făcut foarte târziu.

Anul 2018 pentru dumneavoastră a fost un an bun. Deja s-au închis câteva luni din anul 2019 și înțeleg, pe surse, că anul acesta va fi un an și mai bun, mai ales pentru anumite sporturi, chiar spectaculos. Sperăm ca la anul să avem mai mulți sportivi și noi suntem bucuroși că o să ajungem să avem sala plină de sportivi, chiar dacă o să fim puși în dificultate în a asigura această premiere.

Vă felicit pentru tot ce ați realizat pentru sportul oltean și mult succes în continuare, să aduceți cât mai multe medalii acasă, în județul Olt.

Pentru că se apropie una dintre cele mai importante sărbători creștine, vă doresc și eu ca Lumina Sfântă a Învierii să vă găsească alături de familie, în pace credință și armonie. Să aveți un Paște Fericit”, a spus, înaintea premierilor, Marius Oprescu.

Pentru premierea campionilor, Consiliul Județean Olt a aprobat, în ședința de miercuri, suma de 46.500 lei.

Iată ce sportivi și ce antrenori au fost premiați:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here