Înregistrări secrete cu Carmen Dan în sediul DGA. Ministrul de Interne: Voi face toate verificarile necesare să aflu cine le-a făcut

Ministrul de Interne a avut o întâlnire la sediul Direcției Generale Anticorupție unde a precizat că prin reorganizare nu se urmărește desființarea DGA. Totul, după un conflict deschis între ministru și șeful DGA, Cătălin Ioniță. Discuțiile au fost înregistrate de una dintre persoanele aflate la masă, chiar dacă acest lucru este strict interzis prin lege, potrivit România TV. În direct la România TV, Carmen Dan s-a declarat uimită și a spus că va afla cine a făcut înregistrarea.

„Credeți că activitatea dumneavoastră a avut rezultatul și percepția publică a avut de câștigat? Nu! Vă sunt ministru! Este dreptul meu să fiu interesată, este dreptul meu să fiu preocupată, este și responsabilitatea mea în același timp punând cap la cap toate informațiile de care pot dispune, să gândesc soluții de optimizare și eficientizare a oricărei instituții pe care o coordonez. Cu atât mai mult Direcția Generală Anticorupție, pe care o coordonez direct. Îmi pare rău că în prezența ministrului nu sunteți atât de comunicativi cum am tras concluzia că puteți fi în aceste zile. Îmi pare rău că sunteți angajați ai unei instituții, îmi pare rău că, invitați la dialog, nu vă susțineți propriile dumneavoastră proiecte, repet, nu vă interesează. Îmi pare rău că sunteți atât de autosuficienți încât considerați că ceea ce faceți este extraordinar, deasupra oricăror invenții sau declarații asumate”, spune Carmen Dan în înregistrarea difuzată de România TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here