Incendiu puternic la fabrica de volane din Timişoara. Mesaj de avertizare transmis prin RO-Alert populaţiei din zona incendiului

Sursa foto: romaniatv.net

ISU Timiş a transmis marţi, prin sistemul RO-Alert, un mesaj de avertizare a populaţiei din zona incendiului care a izbucnit la fabrica TRW din Timişoara.

Populaţia este avertizată să închidă ferestrele din cauza degajărilor mari de fum toxic, oamenii fiind sfătuiţi să rămână în locuinţe.

„La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj CBRN, care face cercetări să vadă dacă sunt prezente în fumul dens elemente toxice, biologice, chimice sau radiologice. Aceasta, mai mult preventiv, întrucât cea mai mare cantitate de fum s-a degajat în spaţii închise”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

Un incendiu a izbucnit, marţi, la topitoria fabricii de volane din Timişoara, 432 de persoane reuşind să se autoevacueze, informează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Potrivit unui comunicat al IGSU, au fost constituite echipe de căutare pentru identificarea eventualelor persoane surprinse. Pompierii acţionează la faţa locului cu şase maşini de stingere, două autoscări şi o ambulanţă SMURD.

Incendiul a fost localizat, fiind eliminat pericolul extinderii la vecinătăţii.

Pompierii acţionează cu nisip şi se încearcă pornirea instalaţiei de stingere din incinta societăţii, mai menţionează IGSU.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here