Accident grav pe DN1, un autoturism a intrat în coliziune cu un autocar plin cu pasageri. O tânără de 24 de ani a murit pe loc

Sursa foto: romaniatv.net

Un accident rutier s-a produs, miercuri, pe Drumul Naţional 1, în judeţul Braşov, fiind implicate un autoturism şi un autocar plin cu pasageri. O tânără de 24 de ani aflată în maşină a murit, iar şoferul autocarului a fost rănit. Deocamdată, călătorii din autocar nu au solicitat ajutorul medicilor.

Poliţiştii din Braşov au anunţat, miercuri, că s-a produs un accident rutier pe DN 1, în localitatea Vlădeni.

Din primele date, un conducător autoturism, pe fondul oboselii la volan, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autocar condus regulamentar„, au transmis poliţiştii.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Braşov au transmis că o tânără de 24 de ani, pasager în autoturism, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Şoferul maşinii, un bărbat de 30 de ani, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, nu au solicitat ajutorul medicilor pasagerii din autocar, dar şoferul acestuia a fost rănit şi a suferit un traumatism toraco-abdominal.

Traficul în zona accidentului este complet blocat, maşinile fiind deviate prin localitate.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here