Pădurarii unui ocol silvic, surprinşi ducând miei şi palincă pentru șefi

Sursa foto: digi24.ro

Mai mulţi pădurari ai Ocolului Silvic Oradea au fost surprinşi şi fotografiaţi de jurnaliştii din presa locală în timp ce aduceau miei, cozonaci şi palincă pentru şefii instituţiei.

Imaginile au fost surprinse în Joia Mare şi au fost făcute publice azi.

Reporterii ebihoreanul.ro au fotografiat mai multe persoane, care ar fi pădurari ai Ocolului Silvic Oradea, în timp ce umpleau birourile instituţiilor publice şi portbagajele maşinilor bugetarilor cu darurile de Paşte.

Agitaţia a început după ora 10. Rând pe rând, pădurarii din cantoanele arondate Ocolului au început să apară cu maşinile, potrivit sursei citate.

Oamenii aveau sticle cu vin şi cu pălincă, precum şi carcase de miel însângerate, în saci din plastic, susţin reporterii presei locale.

Întrebat de reporterii Bihoreanul despre plocoanele pretinse de şeful Ocolului Silvic Oradea de la pădurarii din subordine, şeful Direcţiei Silvice Bihor, Adrian Jurcău, a susţinut că habar nu avea despre această „tradiţie” continuă. Ba dimpotrivă, a afirmat că ar fi interzis-o încă de la instalarea sa în funcţie, în 2017.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here