Ilan Laufer, la ieşirea de la Parchet: N-am adormit. Sunt obosit, că veneam de pe drum

Sursa foto: captură digi24.ro

Fostul ministru Ilan Laufer a declarat, joi, la ieşirea de la audieri, că în dosar este vorba despre relaţii comerciale între companii din anul 2009 şi că va oferi mai multe detalii după ce va avea acces la dosar. „Sunt total nevinovat, vă spun cu mâna pe inimă”, a susţinut el.

Ilan Laufer a declarat, la ieşirea de la audieri, că a fost chemat pentru prima dată şi a mers împreună cu avocatul, iar după ce vor avea acces la dosar va putea oferi detalii.

„Este vorba despre nişte relaţii comerciale între companii din anul 2009”, a spus el.

Răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, Laufer a spus că nu a adormit la audieri, dar că este obosit întrucât a venit de pe drum.

„Din punctul meu de vedere sunt nevinovat, complet nevinovat, mi se par total ridicole aceste acuzaţii, dar urmează împreună cu avocatul să analizăm şi să revenim. (…) Sunt total nevinovat, vă spun cu mâna pe inimă”, a afirmat el.

Fostul ministru Ilan Laufer, şef al Departamentului PSD pentru Mediul de Afaceri, a fost audiat, joi, timp de mai multe ore, la Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice, în dosarul lui Carmen Adamescu, fiind suspectat de complicitate la gestiune frauduloasă şi evaziune fiscală.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here