Reclamă la servicii funerare în bisericile din Olt. Episcopia Slatinei și Romanaților s-a apucat de afaceri

Sursa foto: realitate.net

Firma de pompe funebre a Episcopiei Slatinei și Romanaților, Funerare Romanați, are reclame de tip „roll-up”, în majoritatea bisericilor din municipiu și a capelelor mortuare ale acestora, dar şi în mai multe lăcaşuri de cult din apropierea municipiului reşedinţă de judeţ, potrivit  Realitatea de Olt.

Panourile promovează datele de contact ale firmei Episcopiei, cu adresa şi trei numere de telefon, dar şi noul cimitir Clocociov din Slatina, precum şi „sala nouă de pomeniri, magazin pompe funebre, locuri de veci, cripte, sicrie, cruci, accesorii, transport funerar”.

Firma de pompe funebre a Episcopiei Slatinei şi Romanaţilor se numeşte Funerare Romanaţi.

Episcopul Slatinei și Romanaților, Sebastian Pașcanu, confirma, anul trecut, printr-un comunicat de presă, că episcopia pe care o conduce urma să intre în afaceri cu servicii funerare.

„Confirmăm, prin prezentul, că am inițiat demersuri în vederea prestării de servicii funerare, întrucât nu vedem nicio incompatibilitate între slujirea semenilor noștri vii și a celor morți, fie și sub această formă.

În acest sens, am avut o ședință informală cu preoții din Slatina și împrejurimi, urmând ca activitatea funerară completă să se concretizeze abia după finalizarea demersurilor necesare.

Înțelegem îngrijorarea firmelor așa-zis concurente, dar le încredințăm că nu facem altceva decât să uzăm de aceleași drepturi pe care legislația în vigoare le oferă tuturor”, se arăta în comunicatul episcopiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here