Marius Iancu, deputat PSD: „Vrem să trimitem în Parlamentul European profesioniști”

Deputatul PSD de Olt Marius Iancu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj referitor la importanța alegerilor europarlamentare din 26 mai.

Demnitarul afirmă că formațiunea din care face parte a adoptat și pus în practică, atât în guvern, cât și în parlament, măsuri și legi bune pentru români și că, mai departe, PSD urmărește să trimită în Parlamentul European profesioniști care să știe ce trebuie să facă pentru țară.

„Am promis că vom oferi românilor un trai mai bun în țara lor, am promis că fiecare zonă a României se va schimba. 

Oamenii văd și simt toate aceste lucruri bune pe care le-am făcut. Fiecare măsură adoptată de Guvern sau fiecare lege votată în Parlament a fost pentru români, copii, tineri, salariați sau pensionari.

La începutul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, mă bucur că le putem vorbi oamenilor despre ce am făcut, nu despre ce vom face. Vremea promisiunilor a trecut.

Noi vrem să trimiteam în Parlamentul European profesioniști, oameni care știu ce trebuie să facă pentru români.

Acum românii cred în țara lor și cu fiecare zi care trece, ne redescoperim țara, cu poveștile și oamenii ei puternici.

De aceea, votul de pe 26 mai 2019, ziua alegerilor pentru Parlamentul European, trebuie să fie pentru viitorul nostru în Uniunea Europeană, un vot al respectului și patriotismului pentru că noi, românii, merităm mai mult!”, a scris, pe Facebook, Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here