O tânără mamă din Olt și-ar fi ucis bebelușul imediat după naștere. Polițiștii anchetează cazul sub coordonarea unui procuror

O adolescentă de 16 ani din comuna Călui ar putea fi acuzată de pruncucidere după ce copilul abia născut de aceasta acasă a fost găsit mort de autorități.

Polițiștii au fost anunțați de cadrele medicale că tânăra a născut la domiciliul său din Călui. De altfel, se pare că alarma a fost dată chiar de către soțul adolescentei. La fața locului a ajuns și un echipaj de la Ambulanță care, însă, nu a putut decât să constate decesul micuțului.

Polițiștii încearcă să stabilească împrejurările în care copilul a decedat. Ei au solicitat, în cadrul anchetei, necropsia micuțului.

„Sâmbătă, 4 mai, personalul medical din cadrul unei unități spitalicești ne-a sesizat despre faptul că o tânără, în vârstă de 16 ani, din comuna Călui, ar fi născut la domiciliu. În urma verificărilor efectuate, la domiciliul acesteia a fost găsit cadavrul nou-născutului. Acesta a fost depus la morga Spitalului Slatina, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ociderea ori vătămarea nou-născutului de către mamă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ0 Olt, inspectorul principal  Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here