Accident cu trei mașini implicate în Slatina. O persoană a fost transportată la spital/ FOTO

O persoană a ajuns la spital, marți seară, în urma unui accident rutier petrecut în Slatina, în intersecția bulevardului Alexandru Ioan Cuza cu strada Tunari. Treu autoturisme au fost implicate în eveniment.

Potrivit polițiștilor, accidentul a fost provocat de un șofer a intrat în intersecție de pe strada Tunari și care nu a acordat prioritate de trecere unei mașini care circula pe bulevard, dinspre Casa Tineretului spre gară. Aceasta a fost proiectată într-un taxi care venea de pe strada Prelungirea Tunari și care se oprise pentru a acorda prioritate.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un conducător auto, în vârstă de 53 de ani, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tunari, din direcția strada Profesor Alexe Marin către strada Artileriei, la intersecția cu bulevardul Alexandru Ioan Cuza nu ar fi acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat, de 30 de ani.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un autovehicul, care se afla oprit în intersecție, pentru a acorda prioritate de trecere vehiculelor care aveau acest drept”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

O persoană, pasager în autoturismul lovit, a fost rănită și transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, aceștia nefiind sub influența băuturilor alcoolice, a mai precizat ofițerul de relații cu presa al IPJ Olt.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here